Cookies με καστανή ζάχαρη
Υλικά
- 125γρ. βούτυρο μαλακό
- 200 γρ. ζάχαρη καστανή
- 1 αυγό
- 1 κάψουλα βανίλιας
- 1/2 κουταλάκι αλάτι
- 300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε με έναν αυγοδάρτη όλα τα υλικά μαζί. Θα γίνει μία πολύ μαλακή ζύμη, που δε θα πλάθεται. Με ένα κουτάλι παίρνουμε λίγο-λίγο και ακουμπάμε τη ζύμη μας σε ένα ταψί, στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί φούρνου.
Τοποθετούμε το ένα κομμάτι ζύμης λίγο μακριά από το άλλο, γιατί κατά το ψήσιμο, θα απλωθούν.
Τα ψήνουμε στους 200 °C, στον αέρα, για 10 λεπτά.