Αρχείο συνταγών

Πολτοποιούμε στο μπλέντερ τα μυρωδικά μαζί με το ελαιόλαδο. Τοποθετούμε το κάθε σνίτσελ σε ένα κομμάτι λαδόχαρτο, το οποίο πρέπει να προσέχουμε να κοπεί τόσο, ώστε να μπορεί να τυλιχτεί σε ρολό μαζί με το κρέας. Στην συνέχεια αλατοπιπερώνουμε το σνίτσελ, το αλείφουμε με λίγο από το μείγμα των μυρωδικών και από πάνω βάζουμε 2 φέτες μπέϊκον και μετά...

Αρχικά μέσα σε μισό φλυντζάνι ζεστό νερό βάζουμε την μαγιά μαζί με ένα κουταλάκι ζάχαρη και μισό κουταλάκι αλάτι και σκεπάζουμε με μία πετσέτα αφήνοντας το μείγμα για 20 λεπτά ώστε να ενεργοποιηθεί η μαγιά. Μέχρι τότε, βάζουμε σε ένα μεγάλο μπόλ (ή λεκάνη) το λιωμένο βούτυρομαζί με την ζάχαρη και ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη ή με το χέρι. Μετά...

Χτυπάμε στο μίξερ τα λάδι με την ζάχαρη αρκετά καλά. Στην συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά ένα - ένα και κατόπιν ρίχνουμε το νερό, τις βανίλιες, το μπέϊκιν πάουντερ και το αλεύρι χτυπώντας έως ότου ενσωματωθούν καλά και γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Κατόπιν μοιράζουμε το μείγμα σε δύο ίσα μέρη μέσα σε δύο μπόλ. Στο ένα μπόλ προσθέτουμε επιπλέον 3...

Ξεφλουδίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε φέτες λεπτές τοποθετώντας τες μέσα σε ένα μεγάλο μπόλ. Στην συνέχεια ρίχνουμε στο μπόλ νερό μέχρι να καλύψουμε τα μήλα και προσθέτουμε το χυμό 2 λεμονιών. Με τον τρόπο αυτό εμπιδίζουμε το μαύρισμα των μήλων. Στην συνέχεια χτυπάμε στο μίξερ πρώτα την μαργαρίνη με την ζάχαρη, ύστερα προσθέτουμε τα αυγά ένα -...

Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με το γάλα και τις βανίλιες και στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι. Προσέχουμε το μείγμα να είναι αρκετά σφιχτό (συμπαγές), γιατί όταν μπαίνουν μέσα οι μπανάνες αραιώνει λίγο. Στην συνέχεια βάσουμε λίγες - λίγες τις ροδέλες μπανάνας μέσα στο μείγμα και ανακατεύουμε ώστε να ενσωματωθούν. Μετά με ένα κουτάλι της σούπας πιάνουμε...

Καταρχήν βουτυρώνουμε το ταψί. Στην συνέχεια παίρνουμε τα φύλλα κρούστας και τα απλώνουμε ένα - ένα πάνω σε μια καθαρή επιφάνεια. Τρίβουμε το τυρί φέτα και το μανούρι επάνω σε όλη την επιφάνεια του κάθε φύλλου. Έπειτα σουρώνουμε το φύλλο πιάνοντας τις μικρές πλευρές τους, έτσι ώστε να δημιουργηθούν πτυχώσεις σαν βεντάλια. Πιάνοντας το φύλλο από τις...

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε