Ρολάκια χοιρινά

2017-02-16

ΥΛΙΚΑ

  • 5 μεγάλα σνίτσελ χοιρινά
  • 10 φέτες μπέϊκον στενόμακρες
  • 5 πιπεριές Φλωρίνης
  • 400 - 500 gr τυρί χαλούμι ή κάποιο άλλο σκληρό τυρί της αρεσκείας σας
  • 5 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1/2 ματσάκι μαϊδανό
  • 1 κρασοπότηρο ελαιόλαδο
  • αλάτι - πιππέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πολτοποιούμε στο μπλέντερ τα μυρωδικά μαζί με το ελαιόλαδο. Τοποθετούμε το κάθε σνίτσελ σε ένα κομμάτι λαδόχαρτο, το οποίο πρέπει να προσέχουμε να κοπεί τόσο, ώστε να μπορεί να τυλιχτεί σε ρολό μαζί με το κρέας. Στην συνέχεια αλατοπιπερώνουμε το σνίτσελ, το αλείφουμε με λίγο από το μείγμα των μυρωδικών και από πάνω βάζουμε 2 φέτες μπέϊκον και μετά 1 πιπεριά μέσα στην οποία προηγουμένως έχουμε τοποθετήσει ένα μακρόστενο κομμάτι τυριού.

Τυλίγουμε το σνίτσελ σε ρολό ξεκινώντας από την μικρή πλευρά του και μετά τυλίγουμε μαζί με το λαδόχαρτο το ρολό. Τοποθετούμε σε γάστρα τα ρολά το ένα δίπλα στο άλλο και ρίχνουμε λίγο νεράκι.

Ψήνουμε στους 180° C, στην χαμηλή θέση του φούρνου με ανναμένη την κάτω αντίσταση για 90 λεπτά περίπου. Αφού ψηθούν τα φήνουμε λίγο να κρυώσουν και κατόπιν ξετυλίγουμε τα λαδόχαρτα και κόβουμε τα σνίτσελ σε μικρά ρολά. Συνολικά βγαίνουν περίπου 20 ρολάκια όλα μαζί.


Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε